Voordelen abonnement

Een abonnement bij onze zonnestudio in De Westereen kan voordeliger zijn dan losse sessies kopen omdat:

  • U krijgt korting op de reguliere prijs van de sessies wanneer u een abonnement afsluit.
  • Met een abonnement hoeft u niet bij elke sessie apart te betalen, waardoor u tijd en moeite bespaart.
  • Met een abonnement heeft u vaak de flexibiliteit om op elk moment te boeken, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over betalingen op het moment van de afspraak.

Kortom, als u regelmatig gebruik wilt maken van onze zonnestudio in De Westereen, kan het afsluiten van een abonnement een slimme en kosteneffectieve keuze zijn. Onze medewerkers helpen u graag bij het kiezen van het juiste abonnement op basis van uw behoeften en budget.

Abonnement Light

Met het light abonnement kunt u 5 of 10 keer komen zonnebanken op de lichte zonnebank. Dit abonnement is perfect voor mensen die af en toe willen zonnebanken en niet van plan zijn om regelmatig te komen. Als u slechts een paar keer per maand wilt zonnebanken, dan is het Light abonnement de juiste keuze voor u. U krijgt de voordelen van het zonnebanken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over hoge kosten.

Abonnement Medium

Het Medium abonnement is geschikt voor mensen die regelmatig willen zonnebanken. Met dit abonnement kunt u maar liefst 10 keer komen zonnebanken op de medium zonnebank.. Dit abonnement is perfect voor mensen die een mooie, natuurlijke tint willen behouden gedurende het hele jaar. Bovendien is het Medium abonnement voordeliger geprijsd dan wanneer u losse sessies zou afnemen.

Abonnement Heavy

Met het Heavy abonnement kunt u 10 keer komen zonnebanken. Dit abonnement is ideaal voor mensen die een intensievere kuur willen volgen. Als u bijvoorbeeld voor een speciale gelegenheid een diepere tint wilt, dan is het Heavy abonnement de beste keuze. Het is ook voordeliger dan losse sessies afnemen en biedt u de mogelijkheid om gedurende een langere periode te zonnebanken.

Ongeacht welk abonnement u kiest, bij Zonnestudio De Westereen kunt u genieten van moderne en comfortabele zonnebanken, deskundig advies en uitstekende klantenservice. Kom vandaag nog langs en ontdek welk abonnement het beste bij u past!

Waarom kiezen voor
Zonnestudio de Westereen

3 verschillende
sterktes

Goedkoper uit met
een abonnement

Veiligheid staat
bij ons voorop

Altijd op maat
advies