Wat past bij mij

Het type zonnebank dat het beste bij u past, is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder uw huidtype, uw ervaring met zonnebanken en uw gewenste bruiningsniveau. Over het algemeen geldt dat lichtere zonnebanken geschikt zijn voor mensen met een lichtere huid en/of weinig tot geen ervaring met zonnebanken, terwijl sterkere zonnebanken geschikt zijn voor mensen met een donkerdere huid of mensen die meer ervaring hebben met zonnebanken.

Als u nog nooit eerder een zonnebank heeft gebruikt, raden we aan om te beginnen met een lichtere zonnebank om uw huid te laten wennen aan de UV-straling en het bruiningsproces. U kunt dan geleidelijk overstappen naar sterkere zonnebanken als u uw bruiningsniveau wilt verhogen.

Het is echter belangrijk op te merken dat elke huid anders is en dat het gebruik van zonnebanken niet zonder risico’s is. Het is daarom altijd verstandig om advies te vragen aan een ervaren medewerker van de zonnestudio voordat u begint met zonnebanken, zodat u de juiste zonnebank en sessietijd kunt kiezen op basis van uw huidtype en persoonlijke omstandigheden.

Meteen reserveren?

Bent u op zoek naar een veilige en gezonde manier om het hele jaar door te genieten van een mooie, natuurlijke tint? Boek dan vandaag nog een zonnebanksessie bij onze zonnestudio in De Westereen! Onze ervaren medewerkers helpen u graag bij het kiezen van de juiste zonnebank en sessietijd op basis van uw huidtype en persoonlijke wensen. Of u nu een beginner bent of een doorgewinterde zonnebankgebruiker, wij hebben de juiste oplossing voor u. Bovendien bieden wij voordelige abonnementen aan die u nog meer kunnen helpen besparen op uw zonnebanksessies. Wacht niet langer en boek vandaag nog uw eerste sessie bij Zonnestudio De Westereen!

Zonnebank “Light”

Lichtsterkte zonnebanken zijn ideaal voor beginners en mensen met een lichte huid die gemakkelijk verbranden. Deze zonnebanken hebben een lagere intensiteit dan gemiddelde en sterke zonnebanken en hebben vaak een kortere sessietijd. Ze zijn ontworpen om een ​​subtiele, natuurlijke gloed te geven zonder het risico van verbranding.

Zonnebank “Medium”

Gemiddelde zonnebanken hebben een hogere intensiteit dan lichtsterkte zonnebanken en zijn geschikt voor mensen met een donkerdere huid die minder snel verbranden. Deze zonnebanken bieden een iets diepere kleur dan lichtsterkte zonnebanken en hebben vaak een iets langere sessietijd.

 

Zonnebank “Heavy”

Sterke zonnebanken hebben de hoogste intensiteit en zijn geschikt voor mensen met een getinte of donkere huid die goed tegen de zon kunnen. Deze zonnebanken bieden de diepste kleur en hebben meestal de langste sessietijd. Het is belangrijk om voorzichtig te zijn bij het gebruik van een sterke zonnebank, omdat de hogere intensiteit het risico op verbranding kan vergroten.